Boligfonden Kuben

Provendi har i samarbejde med Boligfonden Kuben/SpacePro Architects udarbejdet dette standkoncept til deres deltagelse på Skills 2018 i Herning.

Standen er designet med en blanding af købt og lejet Clever Frame materiale, og den gule farve er valgt for at tydeligt markere deres tilstedeværelse på blandt andet Building Green messen. 

Provendi står for alt det praktiske i forbindelse med standen på messe. Vi sørger for at bygge standen, så den er klar til messeåbning – og efter endt messe sørger vi også for at tage den ned igen. 

Boligfonden Kuben arbejder for at fremme godt håndværk og nytænkning indenfor byggeriet. De bakker op om projekter, der skaber bæredygtige løsninger i både økonomisk, miljømæssigt og social forstand. 

Deres motto er: Hellere en god idé for meget end én for lidt. 

Standstørrelse: 8x3m (24m2)

PN beslag

Denne standløsning til PN Beslag, blev lavet med produkterne monteret direkte på standvæggen. På den måde kunne produkterne let vises frem på messen, og de var en del af det samlede visuelle udtryk. Standen er en Clever Frame løsning kombineret med Banner Frame som side vægge. 

Standstørrelse: 7x3m (21m2)

Scanbelt

Provendi har leveret denne Clever Frame løsning til Scanbelt i Hjørring. Scanbelt ønskede en løsning, som var fleksibel, enkel at håndtere og hurtig at stille op uden brug af ekstern arbejdskraft. Løsningen er Clever Frame.

Standstørrelse: 6x4m (24m2)