Blog

Her kan du finde blog indlæg og nyheder

Bematrix

Bematrix - modulære messestande og eventsystem

Fleksibilitet og tilpasningsevne:

Bematrix er et ekstremt fleksibelt system til opbygning af modulære messestande og events. Vores modulære rammer og paneler kan konfigureres på forskellige måder, så du kan skabe unikke standdesigns, der passer præcist til dine behov og den tilgængelige plads på messen.

 

Genbrugelighed og omkostningsbesparelse:

Vores Bematrix-komponenter er fremstillet til at være robuste og holdbare, hvilket gør dem ideelle til genbrug. Efter messen kan du nemt demontere din messestand og genbruge materialerne til fremtidige begivenheder. Denne genbrugsmulighed reducerer omkostningerne ved at skulle købe nye stande til hver messe, hvilket giver dig mere værdi for pengene.

 

Letvægt og nem transport:

Vi har designet Bematrix-systemet til at være letvægtigt og nemt at transportere. Vores modulære rammer og paneler er fremstillet af lette materialer som aluminium, hvilket gør dem nemme at håndtere og transportere. Dette sparer dig både tid og omkostninger i forbindelse med transport og opstilling af din messestand.

 

Professionelt udseende og høj kvalitet:

Med Bematrix får du ikke kun en fleksibel løsning, men også en messestand med enestående kvalitet og æstetik. Vores modulære paneler har en glat overflade og giver din stand et stilfuldt udseende. For at forbedre udseendet yderligere kan du tilføje belysning, grafik og andre elementer, der vil tiltrække og imponere besøgende.

 

Simpel installation uden behov for specialværktøj:

Vores Bematrix-system er let at installere uden brug af specialværktøj. De modulære komponenter kan nemt samles og demonteres, hvilket sparer tid og kræfter under opsætningen og nedtagningen af din messestand. Vi sikrer, at hele processen bliver så problemfri som muligt.

 

 

Simpel installation uden behov for specialværktøj:

Vores Bematrix-system er let at installere uden brug af specialværktøj. De modulære komponenter kan nemt samles og demonteres, hvilket sparer tid og kræfter under opsætningen og nedtagningen af din messestand. Vi sikrer, at hele processen bliver så problemfri som muligt.

 

Integration af teknologi for øget engagement:

Bematrix-systemet kan også integreres med forskellige teknologiske løsninger som LED-skærme, lydsystemer og interaktivt indhold. Dette giver dig mulighed for at skabe en engagerende og mindeværdig oplevelse for dine besøgende, hvilket øger din messestands effektivitet og succes.

 

Integration af teknologi for øget engagement:

Bematrix-systemet kan også integreres med forskellige teknologiske løsninger som LED-skærme, lydsystemer og interaktivt indhold. Dette giver dig mulighed for at skabe en engagerende og mindeværdig oplevelse for dine besøgende, hvilket øger din messestands effektivitet og succes.

Vælg Bematrix - det optimale system til dine modulære messestande og events. Fleksibilitet, genbrugelighed, letvægt, professionel kvalitet, nem installation og teknologiintegration er blot nogle af fordelene, du får med vores løsning.

Clever Frame

"Clever Frame - Det optimale system til mindre, modulære messestande og events. Perfekt til dig, der ønsker at opbygge din egen messestand.

Modularitet er nøgleordet:

Vores stande kan tilpasses i størrelse og konfiguration, så de passer perfekt til det specifikke udstillingsområde og dine krav.

 

Nem transport og opbevaring:

Takket være vores letvægtsmaterialer og demonterbare konstruktion er Clever Frame stande utroligt nemme at transportere og opbevare mellem arrangementer.

 

Hurtig opstilling:

Vores modulære system gør det hurtigt og nemt at opstille og nedtage standen uden behov for avanceret værktøj eller specialiseret personale.

 

Designmuligheder i massevis:

Clever Frame stande giver dig frihed til at integrere forskellige grafiske elementer, belysning og tilbehør, så du kan skabe en unik og iøjnefaldende udstillingsoplevelse.”

Clever frame et oplagt valg for dig, der har brug for et fleksibelt setup til mindre messestande og events, men samtidligt ønsker et professionelt og moderne look.

Lyskasser

Lyskasser bruges ofte på messestande af flere grunde.

Tiltrækning af opmærksomhed:

Lyskasser er en yderst effektiv metode til at tiltrække opmærksomhed fra besøgende på messer. Den lysende komponent skiller sig ud fra mængden og fanger potentielle kunders øjne hen imod din stand.

 

Branding og synlighed:

Ved at placere dit firmas logo, budskab eller produkter i en lyskasse kan du øge synligheden og styrke brandingeffekten. Det lysende display bidrager til genkendelighed og skaber en markant visuel tilstedeværelse på messen.

 

Produktpræsentation:

Lyskasser er ideelle til at præsentere produkter på en attraktiv måde. Ved at belyse og fremhæve specifikke produkter kan du gøre dem mere tiltalende og øge chancen for at tiltrække potentielle kunder.

 

Skabelse af atmosfære:

Lyskasser kan også anvendes til at skabe en bestemt atmosfære eller stemning på messestanden. Ved at bruge forskellige farver og lysintensiteter kan du skabe en indbydende og imødekommende atmosfære, der er i overensstemmelse med dit firms brand og budskab.

Lyskasser er en yderst effektiv visuel og kommunikativ løsning, der kan bidrage til at skabe betydelig opmærksomhed omkring dit brand og dine produkter på messer. Udover at tiltrække opmærksomhed hjælper lyskasser også med at fremhæve dit brand og dine produkter, samtidig med at de skaber en visuelt imponerende oplevelse for de besøgende.

Skærme

Skærme kan fungere som dynamiske blikfang og tiltrække kundernes opmærksomhed.

Få øget opmærksomhed:

Skærme med høj lysstyrke og farvemætning er ekstremt synlige og appellerende for publikum. De tiltrækker opmærksomhed og skiller sig ud i en travl messehal, hvor der er mange konkurrerende udstillere.

 

Styrk den visuelle appel:

Skærme giver mulighed for dynamisk indhold såsom videoer, animationer og billeder i høj opløsning. Dette giver dig mulighed for at præsentere dit produkt eller budskab på en visuelt tiltalende måde, der fanger publikums interesse og skaber en mindeværdig oplevelse.

 

Skab fleksibilitet:

Skærmene kan tilpasses i størrelse og form, så de passer til specifikke behov. Uanset om messestanden er stor eller lille, kan skærmene tilpasses for at imponere eller være mere transportable. Dette giver udstillerne mulighed for at tilpasse skærmene efter deres branding og indholdsbehov.

 

Del information og skab interaktion:

Skærme giver mulighed for at vise vigtige oplysninger om produkter, tidsplaner, priser, præsentationer og mere. De kan også bruges til at interagere med besøgende ved at vise sociale mediefeeds, liveopdateringer og interaktive applikationer, der engagerer publikum aktivt.

 

Styrk dit brand og differentier dig:

Ved hjælp af skærme kan du skabe et stærkt og sammenhængende visuelt brand. Du kan vise dit logo, firmavideoer, slogans og andre visuelle elementer, der differentierer dig fra konkurrenterne og skaber en professionel og mindeværdig oplevelse for besøgende på messen.

Skærme en effektiv visuel og kommunikativ løsning på messer, der kan hjælpe med at skabe opmærksomhed, fremhæve dit brand og dine produkter samt skabe en visuel oplevelse i bevægelser for de besøgende.

Bæredygtighed

Bæredygtighed eller genbrug som vi kalder det.

 

Vores systemer er designet til at give modulære udstillingsstande. Rammerne består af aluminium, og gør det muligt at sætte forskellige typer paneler, såsom stof, træ og trykte paneler i, ja faktisk er det kun fantasien der sætter grænser. 

 Rammerne kan let samles og demonteres, hvilket gør det nemt at tilpasse udstillingsstanden til forskellige størrelser og design. Materialerne kan genbruges flere gange, hvilket gør det til en økonomisk og miljøvenlig løsning.

 

 

 Hos provendi gør vi alt hvad vi kan, for at tage ansvar for vores miljø.

 

  • Vi bruger LED belysning.
  • Genbruger så meget som muligt af standen efter endt messe.
  • Vores rammer er lavet af delvis genbrugs aluminium.
  • Opfordre vores kunder til og genbruge, så meget som muligt fra opgave til opgave
  • Tilbyder leje løsninger, så tingene bliver brugt mange gange.

Team Provendi

Vi sætter trivsel på arbejdspladsen højt

Vores medarbejdere er det vigtigste vi har, derfor gør vi alt for, at de skal have det godt…

Hvorfor leje i stedet for at eje

Fleksibilitet:

Vores systemer er designet til at være ekstremt fleksibelt. Det består af modulære rammer og paneler, der kan konfigureres på forskellige måder for at skabe forskellige stand designs. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din messestand til dine specifikke behov og rummet på messen.


Genbrugelighed:

Komponenterne er robuste og holdbare, hvilket gør dem velegnede til genbrug. Du kan demontere din messestand efter messen og genbruge materialerne til fremtidige begivenheder. Dette reducerer omkostningerne ved at skulle købe nye stande til hver messe.


Letvægt og nem transport:

Systemerne er designet til at være letvægtigt og nemt at transportere. De modulære rammer og paneler er fremstillet af letvægtsmaterialer som aluminium, hvilket gør dem nemme at håndtere og transportere. Dette sparer dig tid og omkostninger ved at transportere og opstille din messestand.


Høj kvalitet og professionelt udseende:

Systemerne er kendt for sin høje kvalitet og æstetik. De modulære paneler har en glat overflade og giver et stilfuldt udseende til din messestand. Du kan også tilføje belysning, grafik og andre elementer for at forbedre udseendet og tiltrække besøgende.


Nem installation: 

Systemet er let at installere uden brug af specialværktøj. De modulære komponenter kan nemt samles og demonteres, hvilket sparer tid og kræfter under opsætningen og nedtagningen af din messestand.


Integration af teknologi:

Man kan også integrerer med forskellige teknologiske løsninger såsom LED-skærme, lydsystemer og interaktivt indhold. Dette giver dig mulighed for at skabe en engagerende og mindeværdig oplevelse for dine besøgende.


Adgang til specialiserede genstande:

Visse genstande eller materialer kan være dyre eller svære at erhverve, især hvis de kun bruges lejlighedsvis eller til specifikke formål. Lejeløsninger giver dig mulighed for at få adgang til specialiserede genstande eller udstyr uden at skulle bekymre dig om at købe dem eller vedligeholde dem.

Opbevaring efter messse:

Ved at leje genstande eller materialer kan du undgå at skulle opbevare dem, når de ikke er i brug. Dette kan være særligt fordelagtigt, hvis du har begrænset plads til rådighed eller hvis genstandene kræver særlig opbevaring eller vedligeholdelse.

Design:

Kunden kan variere design og brand efter ønske. Ved at leje har man altid adgang til det nyeste udstyr og teknologi.

Leje som alternativ til ejerskab giver dig mulighed for at opnå fleksibilitet, omkostningsbesparelse og adgang til specialiseret udstyr eller teknologi.

Før du smutter...

Mangler du sparring eller blot et godt råd

– er Niels klar til en uforpligtende snak.