ELCON

Provendi messestand banner med lys bagved
Provendi messestand banner med lys bagved
Provendi messestand banner med lys bagved

Få fokus på det du virkelig gerne vil have frem på messen. ELCON brugte en standløsning med lys bag banneret, for at fremhæve deres budskaber. Lyset bag banneret er også et godt alternativ til de traditionelle lamper der lyser ned på grafikken. 
Standen er lavet i samarbejde med Anni Gram, som har designet standen til HI Messen 2017.

Standstørrelse: 15x4m (60m2)

Promotiv

Denne standløsning blev bygget for Promotiv. Der skulle være plads til udstilling af deres produkter, samt flot visuelt udtryk. Skærmen integreres i standvægen, hvor en produktvideo kører i loop, og bagved er et opbevaringsrum bygget ind i standdesignet, hvor alt der ikke er i brug kan opbevares.

Standstørrelse: 6x3m (18m2)

Mediehuset Wiegarden

Denne stand for Mediehuset Wiegarden, blev holdt simpel med få rammer. Men med den flotte grafik blev standen alligevel spædende og iøjenfaldende for de besøgende. 

Standstørrelse: 5x3m (15m2)

PN beslag

Denne standløsning til PN Beslag, blev lavet med produkterne monteret direkte på standvæggen. På den måde kunne produkterne let vises frem på messen, og de var en del af det samlede visuelle udtryk. Standen er en Clever Frame løsning kombineret med Banner Frame som side vægge. 

Standstørrelse: 7x3m (21m2)

Vangárd

Provendi leverede denne kreative løsning i samarbejde med Vangárd, som ønskede at udstille sine produkter, som en del af standen. Tøjstænger og mannequiner blev monteret direkte på standvæggen. Tøjet er synligt og visuelt en del af det samlede udtryk, og samtidigt er det lettilgængeligt.

Standstørrelse: shop-in-shop løsning

Postnord

Simpel og fleksibel messestandsløsning. Banner Frame var den optimale løsning for Postnord, der ønskede grafik uden samlinger.

Standstørrelse: 4x2m (8m2)

Scanbelt

Provendi har leveret denne Clever Frame løsning til Scanbelt i Hjørring. Scanbelt ønskede en løsning, som var fleksibel, enkel at håndtere og hurtig at stille op uden brug af ekstern arbejdskraft. Løsningen er Clever Frame.

Standstørrelse: 6x4m (24m2)

Boligfonden Kuben

Provendi har i samarbejde med Boligfonden Kuben/SpacePro Architects udarbejdet dette standkoncept til deres deltagelse på Skills 2018 i Herning.

Standen er designet med en blanding af købt og lejet Clever Frame materiale, og den gule farve er valgt for at tydeligt markere deres tilstedeværelse på blandt andet Building Green messen. 

Provendi står for alt det praktiske i forbindelse med standen på messe. Vi sørger for at bygge standen, så den er klar til messeåbning – og efter endt messe sørger vi også for at tage den ned igen. 

Boligfonden Kuben arbejder for at fremme godt håndværk og nytænkning indenfor byggeriet. De bakker op om projekter, der skaber bæredygtige løsninger i både økonomisk, miljømæssigt og social forstand. 

Deres motto er: Hellere en god idé for meget end én for lidt. 

Standstørrelse: 8x3m (24m2)

Global Connect

Flot standløsning leveret til GlobalConnect. CleverFrame danner rammen om denne fleksible standløsning, som blev leveret og skræddersyet efter kundens ønsker.

Standen er en lejet løsning, som vi håndterede for kunden til Offentlig Digitalisering i Århus i 2017 og 2018. I samarbejde med kunden håndterede vi alle detaljer i processen fra start til slut, såsom planlægning, standdesign, opstilling og nedtagning og efterfølgende opbevaring på vores lager. 

Standstørrelse: 4x3m (12m2)