Historien bag Provendi

20 ÅRS BRANCHE-ERFARING

Jeg hedder Jesper Pilgaard, jeg er stifter og idemanden bag Provendi, og jeg har været i messebranchen i 25 år.
Jeg har blandt andet været ansat hos Skandinaviens største messefirma, Jysk Display, som både projektleder og konsulent. I dag er jeg drivkraften bag Provendi.

ERFARING FRA MANGE BRANCHER

Jeg er stolt over at have arbejdet med mange forskellige brancher og virksomhedsstørrelser.
Med min erfaring vil jeg kunne hjælpe din virksomhed med, at få messestande der virker på messer i Danmark og i udlandet. Jeg giver jer personlig og engageret sparring. Jeg hjælper jer med både design, koordinering og eksekvering, så vi sikrer, at I kommer godt i mål.

PROVENDI HJÆLPER DIG GODT I MÅL

Vi sikrer, at din virksomhed får den rigtige standløsning, der matcher dit budget og forventninger. Som totalleverandør tilbyder vi også en bred vifte af markedsføringstiltag som supplement til messestanden (apps, give-a-ways, events i forbindelse med messen etc.).

FANG KUNDEN, OG NÅ DINE MÅL

En messe – eller markedspladsen, som det var i gamle dage – er stadig dét sted, hvor du møder dine kunder ansigt til ansigt.
Det er her du fremviser dine ideer og produkter til de handlende. En messe er ét af de få steder, hvor din målgruppe kommer til dig, og hvor du kan få en direkte og personlig dialog med rigtig mange potentielle købere, som du ikke kan opnå på andre måder. Det er derfor vigtigt, at din messestand viser, hvem du er, og hvad du står for.