Brug et og samme system

Med Clever Frame behøver du kun én standløsning. Systemet er nemlig rekonfigurerbart og kan derfor bruges igen og igen. Udstillingssystemet har primært ét mål, og det er at spare dine penge. Når du ikke er på messe, er det oplagt at have dine Clever Frame rammer stående f.eks. i din reception, showroom eller noget helt andet, så det drager nytte hver dag, og ikke kun når du er på messe.

Clever Frame
Clever Frame

Det modulopbyggede udstillingssystem samles nemt med specielle håndskruer, så du ikke behøver noget værktøj for at samle Clever Frame. Dette gør systemet let at bygge op og tage ned igen, og når grafikpladerne samtidig let klikkes på magneterne, giver det dig mulighed for at skifte standens udseende, som det passer dig. Selv få Clever Frame rammer kan sættes sammen på mange forskellige måder, og jo flere moduler du har, jo flere muligheder har du. 

Clever Frame fungerer ikke kun til messer, men kan også bruges i mange andre sammenhænge, hvilket gør at du kun behøver denne ene løsning. Om det er på messe, i dit showroom, til events eller noget helt andet.

CleverFrame messestand til Boligfonden Kuben leveret af Provendi.

6 fordele ved Clever Frame

- Nem transport
- Multifunktionelt
- Rekonfigurerbart
- Opsættes uden værktøj
- Grafik monteres på sekunder
- Garenteret besparelser

Clever Frame findes blandt andet i sæt med 6, 12, 24 og 36 rammer. Hvert sæt kan samles på et utal af måder, og det kan ændres fra gang til gang. Jo flere rammer du har, jo større muligheder har du, men selv få rammer kan kombineres på mange forskellige måder. Den messestand kan altid udvides med nye rammer, der nemt sættes sammen med de rammer, du har i forvejen. Så alt efter hvad og hvor stort dit behov er, er der altid en løsning med Clever Frame. 

Med Clever Frame findes der en  helt masse accessories, som udvider mulighederne for din stand. Med de forskellige accessories kan du skabe en mere spektakulær stand, der dækker lige præcis dine behov. Lige meget hvilket antal moduler du har, kan du bruge de ekstra muligheder til at fremhæve dit budskab. 

Download kataloger her og find mere information om Clever Frame systemet:

Ring til os for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder Clever Frame giver lige netop jer. 
Tlf: 21 81 57 40

Se også vores andet udstillingssystem: